Horeca Vlaanderen wil keurmerk voor ‘echte’ chefs

Tot 2018 moet iedereen die in België een restaurant wil starten en meer dan een tosti of een salade serveert een opleiding volgen of tenminste vijf jaar praktijkervaring hebben. Vanaf 1 januari hoeft dat niet meer. Reden voor 'echte' koks om zich te bezinnen op wat hen onderscheidt ten opzichte van de 'amateurs' die de markt op komen.
 Horeca Vlaanderen wil keurmerk voor ‘echte’ chefs (foodlog.nl)

Tot 2018 moet iedereen die in België een restaurant wil starten en meer dan een tosti of een salade serveert een opleiding volgen of tenminste vijf jaar praktijkervaring hebben. Vanaf 1 januari hoeft dat niet meer. Reden voor 'echte' koks om zich te bezinnen op wat hen onderscheidt ten opzichte van de 'amateurs' die de markt op komen.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden starten , keurmerk , vlaanderen en koks geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!