Kaasculture van DSM valt in de prijzen

DSM ontving in de categorie reductie en herformulering de innovatie-award voor de culture DelvoCheese CT-Light. Producenten van Goudse kaas kunnen met deze innovatie de smaak en textuur van kaas met een laag vetgehalte doen lijken op die van volvette kaas. Kaasexpert Gert van den Hoven legt uit hoe het werkt.
 Kaasculture van DSM valt in de prijzen (vmt.nl)

DSM ontving in de categorie reductie en herformulering de innovatie-award voor de culture DelvoCheese CT-Light. Producenten van Goudse kaas kunnen met deze innovatie de smaak en textuur van kaas met een laag vetgehalte doen lijken op die van volvette kaas. Kaasexpert Gert van den Hoven legt uit hoe het werkt.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden innovatie , kaas , goudse kaas en vetgehalte geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!