Snackburgers met fruit en groente 'Idee van ’t jaar'

Studenten van Hogeschool Gent hebben met hun project ViaViande de trofee Idee van ’t jaar 2017, een initiatief van het vakblad Fruit, in de wacht gesleept. De drie studenten creëerden een burger waarin ook groenten en fruit verwerkt zijn. “Met ons product willen wij in de eerste plaats mensen de smaak van fruit en groenten leren kennen door een deel van het vlees door fruit te vervangen”, zo klinkt het. De winnaars gingen met een prijs ter waarde van 1.000 euro naar huis.
 Snackburgers met fruit en groente 'Idee van ’t jaar' (vilt.be)

Studenten van Hogeschool Gent hebben met hun project ViaViande de trofee Idee van ’t jaar 2017, een initiatief van het vakblad Fruit, in de wacht gesleept. De drie studenten creëerden een burger waarin ook groenten en fruit verwerkt zijn. “Met ons product willen wij in de eerste plaats mensen de smaak van fruit en groenten leren kennen door een deel van het vlees door fruit te vervangen”, zo klinkt het. De winnaars gingen met een prijs ter waarde van 1.000 euro naar huis.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden fruit , vlees , platteland , groenten en groente geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!