Ketensamenwerking is nieuwe R&D

De R&D-uitgaven in de voedingsmiddelenindustrie dalen de laatste drie jaar. Dat hoeft geen probleem te zijn, want meer samenwerking in de keten zorgt namelijk ook voor innovatie. De bleek niet alleen tijdens de startbijeenkomst van het Food Innovation Centre van Unilever in Wageningen, maar ook uit een aantal reacties van experts in de markt. Dit artikel komt uit de printuitgave van VMT 15.
 Ketensamenwerking is nieuwe R&D (vmt.nl)

De R&D-uitgaven in de voedingsmiddelenindustrie dalen de laatste drie jaar. Dat hoeft geen probleem te zijn, want meer samenwerking in de keten zorgt namelijk ook voor innovatie. De bleek niet alleen tijdens de startbijeenkomst van het Food Innovation Centre van Unilever in Wageningen, maar ook uit een aantal reacties van experts in de markt. Dit artikel komt uit de printuitgave van VMT 15.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden innovatie en unilever geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!