Speenbacterie bepaalt smaak rauwmelkse kaas

De bacteriën op de speenhuid van koeien spelen een belangrijke rol bij de ontwikkeling van sensorische kenmerken van rauwmelkse kaas, zoals geur en smaak.
 Speenbacterie bepaalt smaak rauwmelkse kaas (nieuweoogst.nu)

De bacteriën op de speenhuid van koeien spelen een belangrijke rol bij de ontwikkeling van sensorische kenmerken van rauwmelkse kaas, zoals geur en smaak.


Wellicht gerelateerd

Beemster kaas veehouders geven beste zorg van Europa aan koeien

6jr geleden - Europese prijs voor tastbare inzet om welzijn melkkoeien te verbeteren Westbeemster, 7 juli 2011 – Beemster kaas heeft de Good Dairy Award 2011 gewonnen. Deze Europese prijs is voor het eers…

CIWF filmt graatmagere Parmezaanse kaas-koeien die nooit in de wei komen

2mnd geleden - Dierenwelzijnsorganisatie CIWF start een Europese actie onder consumenten om Italiaanse koeien de wei in te krijgen onder de naam #NietOpMijnPasta. De beelden beloven weinig goed voor het imago van de…

nep kaas

7jr geleden - Persbericht Keuringsdienst van Waarde reikt NMV helpende hand inzake analoge kaas De Nederlandse Melkveehouders Vakbond (NMV) richtte zich eind vorig jaar tot hét consumentenprogramma ov…

Goudse kaas...

7jr geleden - vanavond ( donderdag ) 5 voor half negen, nederland 3 :keuringsdienst van waarde over Goudse kaas...... Beste Double-Shoooter & TievusHoeve: Natuurlijk, het lijkt dat het kind met het badwater w…

Nieuwsgrazer
Koeien aankopen of verkopen Kijk dan eens op koemarkt.nl, dagelijks vers aanbod met kalveren, vaarzen, koeien en stieren. koemarkt.nl
Advertentie

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden koeien en kaas geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!