Shredlage bevordert stabiliteit maïskuil
De maïskuil blijft bij oogsten en inkuilen volgens de Shredlage-techniek langer stabiel. De grovere Shredlage-delen fermenteren waarschijnlijk langzamer dan de fijne, conventioneel gehakselde delen.
Shredlage bevordert stabiliteit maïskuil (melkvee.nl)
De maïskuil blijft bij oogsten en inkuilen volgens de Shredlage-techniek langer stabiel. De grovere Shredlage-delen fermenteren waarschijnlijk langzamer dan de fijne, conventioneel gehakselde delen. |
De beste boeren staan aan wal
Hebben de trefwoorden inkuilen , oogsten en shredlage geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!
Reacties
Veel meer broei
Veel meer opslag nodig
veel meer transportkosten
en dus veel duurder