Shredlage bevordert stabiliteit maïskuil

De maïskuil blijft bij oogsten en inkuilen volgens de Shredlage-techniek langer stabiel. De grovere Shredlage-delen fermenteren waarschijnlijk langzamer dan de fijne, conventioneel gehakselde delen.
 Shredlage bevordert stabiliteit maïskuil (melkvee.nl)

De maïskuil blijft bij oogsten en inkuilen volgens de Shredlage-techniek langer stabiel. De grovere Shredlage-delen fermenteren waarschijnlijk langzamer dan de fijne, conventioneel gehakselde delen.

MelkveeNL

Reacties

christo
Dit artikel wordt u aangeboden door Claas.
Koeien boertje
@christo en agrifirm
dewittemotor
Eens, maar nooit meer

Veel meer broei
Veel meer opslag nodig
veel meer transportkosten
en dus veel duurder
pieter p
Mijn idee is dat Claas de grootste winnaar is in deze hakselbrij
« Terug naar discussielijst

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden inkuilen , oogsten en shredlage geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!