Minderen vlees en drank goed voor gezondheid én milieu

Consumenten kunnen de milieu-impact verminderen door hun vleesconsumptie (rood en bewerkt vlees) met driekwart te verkleinen. Dit zorgt voor een 23% lagere broeikasuitstoot van hun totale voedingspatroon.
 Minderen vlees en drank goed voor gezondheid én milieu (vmt.nl)

Consumenten kunnen de milieu-impact verminderen door hun vleesconsumptie (rood en bewerkt vlees) met driekwart te verkleinen. Dit zorgt voor een 23% lagere broeikasuitstoot van hun totale voedingspatroon.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden vlees , vleesconsumptie , milieu en gezondheid geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!