Hamburgerprijs moet 40 procent omhoog

De prijs van een hamburger moet eigenlijk 40 procent omhoog, vindt Natuur & Milieu. Dat vanwege de milieu- en klimaatschade die bij vleesproductie niet wordt doorberekend in de verkoopprijs.
 Hamburgerprijs moet 40 procent omhoog (nieuweoogst.nu)

De prijs van een hamburger moet eigenlijk 40 procent omhoog, vindt Natuur & Milieu. Dat vanwege de milieu- en klimaatschade die bij vleesproductie niet wordt doorberekend in de verkoopprijs.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden prijs , milieu , natuur en hamburger geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!