‘Echte prijs’ van vlees ligt ongeveer 50 procent hoger dan de supermarktprijs

De ‘echte prijs’ van rund- en varkensvlees is ongeveer 50 procent hoger dan de consument in de supermarkt ervoor betaalt. Dit blijkt uit het rapport ‘De echte prijs van vlees’ dat onderzoeks- en adviesbureau CE Delft maakte in opdracht van Natuur & Milieu.
 ‘Echte prijs’ van vlees ligt ongeveer 50 procent hoger dan de supermarktprijs (vmt.nl)

De ‘echte prijs’ van rund- en varkensvlees is ongeveer 50 procent hoger dan de consument in de supermarkt ervoor betaalt. Dit blijkt uit het rapport ‘De echte prijs van vlees’ dat onderzoeks- en adviesbureau CE Delft maakte in opdracht van Natuur & Milieu.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden prijs , vlees , milieu , supermarkt , natuur , consument en varkensvlees geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!