Achter de schermen bij modernste slachthuis van België

Volgens VLAM blijft de Belg een echte vleeseter. Zo verklaarde 63 procent van de Belgen dat ze in 2017 minstens vier keer per week vlees eten en bijna een kwart onder hen zou dit dagelijks doen. Een ribbetje op de barbecue vindt de Belg dus heerlijk. Knapperig spek voor het ontbijt lusten we ook wel. Maar dat daarvoor varkens geslacht moeten worden? Dat hoeven de Belgen vaak niet te weten. Voor zij die wel een blik achter de schermen willen, trok Trends, een Vlaams financieel-economisch weekblad naar het modernste slachthuis van Vlaanderen en legde op beeld vast hoe NoordVlees voor ons varkensvlees zorgt.
 Achter de schermen bij modernste slachthuis van België (vilt.be)

Volgens VLAM blijft de Belg een echte vleeseter. Zo verklaarde 63 procent van de Belgen dat ze in 2017 minstens vier keer per week vlees eten en bijna een kwart onder hen zou dit dagelijks doen. Een ribbetje op de barbecue vindt de Belg dus heerlijk. Knapperig spek voor het ontbijt lusten we ook wel. Maar dat daarvoor varkens geslacht moeten worden? Dat hoeven de Belgen vaak niet te weten. Voor zij die wel een blik achter de schermen willen, trok Trends, een Vlaams financieel-economisch weekblad naar het modernste slachthuis van Vlaanderen en legde op beeld vast hoe NoordVlees voor ons varkensvlees zorgt.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden varkens , vlam , vlees , eten , vlaanderen en varkensvlees geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!