€˜Microbieel eiwit in veevoeder beter voor milieu’

Door microbieel eiwit in veevoeder te verwerken is 6% minder landbouwgrond nodig en daalt de uitstoot van stikstof en CO2 met respectievelijk 8% en 7%. Dat blijkt uit internationaal onderzoek, onder andere uitgevoerd aan de Universiteit Gent. Met de groeiende wereldbevolking in het vooruitzicht moet
 â€˜Microbieel eiwit in veevoeder beter voor milieu’ (demolenaar.nl)

Door microbieel eiwit in veevoeder te verwerken is 6% minder landbouwgrond nodig en daalt de uitstoot van stikstof en CO2 met respectievelijk 8% en 7%. Dat blijkt uit internationaal onderzoek, onder andere uitgevoerd aan de Universiteit Gent. Met de groeiende wereldbevolking in het vooruitzicht moet

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden landbouwgrond , eiwit , stikstof , uitstoot en CO2 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!