Koken is niet moeilijk, je hoeft het alleen maar te kunnen

Bereiding: schil de aardappelen (of niet) en snij ze in grove stukken (of niet). Daarna goed wassen met koud water. Kook de aardappelen in gezouten water tot ze gaar zijn (ongeveer 20 minuten, maar dat hangt af van hoe groot de stukken zijn). Wanneer je met een vork in de aardappel prikt en de aardappel van de vork glijdt, zijn ze gaar. Giet de aardappelen af. Gemakkelijk toch? Of niet?
 Koken is niet moeilijk, je hoeft het alleen maar te kunnen (foodlog.nl)

Bereiding: schil de aardappelen (of niet) en snij ze in grove stukken (of niet). Daarna goed wassen met koud water. Kook de aardappelen in gezouten water tot ze gaar zijn (ongeveer 20 minuten, maar dat hangt af van hoe groot de stukken zijn). Wanneer je met een vork in de aardappel prikt en de aardappel van de vork glijdt, zijn ze gaar. Giet de aardappelen af. Gemakkelijk toch? Of niet?

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden water , aardappelen , koud en aardappel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!