Culinair ontdekt: Oorlogscuisine

Rantsoen, eten op de bon, de naoorlogse gulzigheid. De oorlog heeft nogal invloed gehad op het dieet van toen en de effecten ervan zijn nu nog te zien. Worst in blik, bijvoorbeeld. Nick Trachet duikt in de oorlogsboeken en vertelt over de Europese Oorlogscuisine en Eenheidsworst.
 Culinair ontdekt: Oorlogscuisine (foodlog.nl)

Rantsoen, eten op de bon, de naoorlogse gulzigheid. De oorlog heeft nogal invloed gehad op het dieet van toen en de effecten ervan zijn nu nog te zien. Worst in blik, bijvoorbeeld. Nick Trachet duikt in de oorlogsboeken en vertelt over de Europese Oorlogscuisine en Eenheidsworst.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden eten en rantsoen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!