Veranderen in een foodbedrijf: noodzakelijk of verstandig?

De wereld is altijd in ontwikkeling, dus een organisatie en haar mensen zullen op z’n minst mee moeten bewegen. Dit betekent flexibel kunnen zijn of zelfs ingrijpende veranderingen door moeten voeren. Bij het managen van verandering neigen we ernaar ons meer te concentreren op de technische kant van het vraagstuk. We bevinden ons immers in een technische sector. Echter zijn Leo Lagendijk en Rien Melis van mening dat de menselijke kant minstens net zo belangrijk is. De technische en menselijke kant zijn complementair en zouden hand in hand moeten gaan om de kans op succesvolle implementaties te vergroten. Maar hoe leid je een foodbedrijf succesvol door een ingrijpende verandering heen?
 Veranderen in een foodbedrijf: noodzakelijk of verstandig? (vmt.nl)

De wereld is altijd in ontwikkeling, dus een organisatie en haar mensen zullen op z’n minst mee moeten bewegen. Dit betekent flexibel kunnen zijn of zelfs ingrijpende veranderingen door moeten voeren. Bij het managen van verandering neigen we ernaar ons meer te concentreren op de technische kant van het vraagstuk. We bevinden ons immers in een technische sector. Echter zijn Leo Lagendijk en Rien Melis van mening dat de menselijke kant minstens net zo belangrijk is. De technische en menselijke kant zijn complementair en zouden hand in hand moeten gaan om de kans op succesvolle implementaties te vergroten. Maar hoe leid je een foodbedrijf succesvol door een ingrijpende verandering heen?

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden voeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!