Horecaondernemers doen zout in de ban

Horecaondernemers treffen steeds meer maatregelen om het zoutgehalte in restaurants te reduceren. Dat blijkt uit een enquête van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) onder horecaondernemers. Tijdens de Horecava van afgelopen week maakten KHN en de Nierstichting bekend verder samen te gaan werken om Nederlanders bewuster te maken over het gebruik van zout.
 Horecaondernemers doen zout in de ban (vmt.nl)

Horecaondernemers treffen steeds meer maatregelen om het zoutgehalte in restaurants te reduceren. Dat blijkt uit een enquête van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) onder horecaondernemers. Tijdens de Horecava van afgelopen week maakten KHN en de Nierstichting bekend verder samen te gaan werken om Nederlanders bewuster te maken over het gebruik van zout.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden zout , nederland en maken geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!