5 tips over herformuleren

Er komt veel kijken bij het verbeteren van de samenstelling van producten (minder suiker, zout of vet) zonder dat de smaak, textuur, houdbaarheid en consumentenacceptatie daar substantieel onder lijden. Joost Blankestijn van Wageningen Food & Biobased Research geeft 5 tips voor bedrijven die aan de slag willen met herformuleren van producten. Deze nieuwe rubriek is verschenen in VMT 1 van 25 januari 2019.
 5 tips over herformuleren (vmt.nl)

Er komt veel kijken bij het verbeteren van de samenstelling van producten (minder suiker, zout of vet) zonder dat de smaak, textuur, houdbaarheid en consumentenacceptatie daar substantieel onder lijden. Joost Blankestijn van Wageningen Food & Biobased Research geeft 5 tips voor bedrijven die aan de slag willen met herformuleren van producten. Deze nieuwe rubriek is verschenen in VMT 1 van 25 januari 2019.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden suiker en zout geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!