We praten wel over minder vlees eten, maar we doen het niet: dit is waarom

Het vegetarische schap in de supermarkt breidt uit, vleesvrije restaurants duiken op en 50.000 mensen doen deze week mee aan de 'week zonder vlees'. Je zou denken dat de vleesconsumptie een stuk lager is dan een paar jaar geleden, maar niets blijkt minder waar. Consumptiesocioloog Hans Dagevos legt uit waarom.
 We praten wel over minder vlees eten, maar we doen het niet: dit is waarom (rtlnieuws.nl)

Het vegetarische schap in de supermarkt breidt uit, vleesvrije restaurants duiken op en 50.000 mensen doen deze week mee aan de 'week zonder vlees'. Je zou denken dat de vleesconsumptie een stuk lager is dan een paar jaar geleden, maar niets blijkt minder waar. Consumptiesocioloog Hans Dagevos legt uit waarom.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden vlees , vleesconsumptie , supermarkt en eten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!