Groentendesserts zijn aan een opmars bezig

Culinair journalist Mara Grimm probeert wekelijks een culinaire trend boventafel te krijgen. Deze week: groentetoetjes. Het is misschien wel het meest tragische verhaal uit de geschiedenis van de Nederlandse gastronomie: dat van Mohamed El Harouchi, de eerste Marokkaans-Nederlandse kok met een Michelinster. In zijn restaurant Solo in Gorinchem wist deze oud-leerling van topkok Cees Helder de klass
 Groentendesserts zijn aan een opmars bezig (parool.nl)

Culinair journalist Mara Grimm probeert wekelijks een culinaire trend boventafel te krijgen. Deze week: groentetoetjes. Het is misschien wel het meest tragische verhaal uit de geschiedenis van de Nederlandse gastronomie: dat van Mohamed El Harouchi, de eerste Marokkaans-Nederlandse kok met een Michelinster. In zijn restaurant Solo in Gorinchem wist deze oud-leerling van topkok Cees Helder de klass

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden gorinchem geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!