€˜Smaak en kleur van peen steeds belangrijker voor afzet’

De smaak en de kleur van peen worden steeds belangrijker aspecten voor de afzet van peen. Dat stelde algemeen directeur Christiaan Reynders van Bejo Iberica vandaag tijdens de themadag peen in Emmeloord.
 â€˜Smaak en kleur van peen steeds belangrijker voor afzet’ (akkerwijzer.nl)

De smaak en de kleur van peen worden steeds belangrijker aspecten voor de afzet van peen. Dat stelde algemeen directeur Christiaan Reynders van Bejo Iberica vandaag tijdens de themadag peen in Emmeloord.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden kleur , peen en themadag geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!