Margriet liet ons sinds 1950 kleinere porties, maar meer dierlijk eiwit eten

Hoe ons eetpatroon door de jaren heen verandert, is goed terug te zien in kookboeken. In 60 jaar gingen per portie minder eten, maar nam het aandeel dierlijke eiwitten toe.
 Margriet liet ons sinds 1950 kleinere porties, maar meer dierlijk eiwit eten (foodlog.nl)

Hoe ons eetpatroon door de jaren heen verandert, is goed terug te zien in kookboeken. In 60 jaar gingen per portie minder eten, maar nam het aandeel dierlijke eiwitten toe.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden eiwit , eiwitten , eten en 1950 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!