Hete Soep: Smaaksensatie aan De Swette

Van de dertien deelnemers aan de Nationale Restaurant Week in Friesland sprong eentje direct in het oog: WeidumerHout dat november vorig jaar een Bib Gourmand kreeg van Michelin. De wereldberoemde rode gids geeft de titel – vernoemd naar het witte bandenmannetje Bibendum – aan restaurants met ‘uitstekende producten die tot hun recht komen in gerechten voor een heel aantrekkelijke prijs’.
 Hete Soep: Smaaksensatie aan De Swette (lc.nl)

Van de dertien deelnemers aan de Nationale Restaurant Week in Friesland sprong eentje direct in het oog: WeidumerHout dat november vorig jaar een Bib Gourmand kreeg van Michelin. De wereldberoemde rode gids geeft de titel – vernoemd naar het witte bandenmannetje Bibendum – aan restaurants met ‘uitstekende producten die tot hun recht komen in gerechten voor een heel aantrekkelijke prijs’.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden michelin en friesland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!