Culinair ontdekt: Kajoubereir

Liever glas dan plastic, vindt Nick Trachet. Maar dan moet je dat glas wel recyclen. Omsmelten tot nieuw? Dat kost bakken met energie. Trachet herontdekt daarom het 'kajouberen', lege flessen ophalen en terugbrengen naar de fabriek. Het is nog gezond ook.
 Culinair ontdekt: Kajoubereir (foodlog.nl)

Liever glas dan plastic, vindt Nick Trachet. Maar dan moet je dat glas wel recyclen. Omsmelten tot nieuw? Dat kost bakken met energie. Trachet herontdekt daarom het 'kajouberen', lege flessen ophalen en terugbrengen naar de fabriek. Het is nog gezond ook.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden energie en gezond geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!