Culinair ontdekt: asperges

Asperges zijn 'bulk' geworden, zegt Nick Trachet. En waarom eten we ze eigenlijk met ei? Na een lesje asperge geschiedenis in 2016 ontdekt Trachet zijn asperges dit keer à la flamande.
 Culinair ontdekt: asperges (foodlog.nl)

Asperges zijn 'bulk' geworden, zegt Nick Trachet. En waarom eten we ze eigenlijk met ei? Na een lesje asperge geschiedenis in 2016 ontdekt Trachet zijn asperges dit keer à la flamande.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden eten en asperges geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!