€˜Meat Mate’ Robert Verweij (2): over rauw vlees

door Robert Verweij (Teest),Als ‘Meat Mate’ behandelt hij voor Vlees.nl de veel voorkomende vragen en allerhande keuken kwesties met vlees. Deel 2: (hoe) kun je veilig met rauw vlees werken ? Rauw vlees: het klinkt een beetje glibberig. Toch zijn er veel gerechten waarbij het vlees nog (semi)rauw is. Een rode biefstuk is bijvoorbeeld ook
Het bericht ‘Meat Mate’ Robert Verweij (2): over rauw vlees verscheen eerst op Vlees.nl.
 â€˜Meat Mate’ Robert Verweij (2): over rauw vlees (vlees.nl)

door Robert Verweij (Teest),Als ‘Meat Mate’ behandelt hij voor Vlees.nl de veel voorkomende vragen en allerhande keuken kwesties met vlees. Deel 2: (hoe) kun je veilig met rauw vlees werken ? Rauw vlees: het klinkt een beetje glibberig. Toch zijn er veel gerechten waarbij het vlees nog (semi)rauw is. Een rode biefstuk is bijvoorbeeld ook Het bericht ‘Meat Mate’ Robert Verweij (2): over rauw vlees verscheen eerst op Vlees.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden vlees geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!