Streekproduct heeft hoge aaibaarheidsfactor

Veel zorginstellingen serveren kant-en-klaarmaaltijden. 'Dat moet veranderen', vonden Jelle Ferwerda en Jan Willem Dikmans van de Sint Maartenskliniek in Nijmegen. Sinds 2008 bestaan de maaltijden in de kliniek uit streekproducten. Dat valt zo in de smaak bij patiënten dat andere instellingen het concept hebben overgenomen.
 Streekproduct heeft hoge aaibaarheidsfactor (nieuweoogst.nl)

Veel zorginstellingen serveren kant-en-klaarmaaltijden. 'Dat moet veranderen', vonden Jelle Ferwerda en Jan Willem Dikmans van de Sint Maartenskliniek in Nijmegen. Sinds 2008 bestaan de maaltijden in de kliniek uit streekproducten. Dat valt zo in de smaak bij patiënten dat andere instellingen het concept hebben overgenomen.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden streekproduct , 2008 en streekproducten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!