Bewerkt eten is helemaal niet fout als je het maar goed ontwerpt

Vier hoogleraren van Wageningen University & Research wonden zich, naar eigen zeggen, de afgelopen weken op over de discussie over ultra-processed foods in de media naar aanleiding van het recente onderzoek van Kevin Hall. Vincenzo Fogliano, Kees de Graaf, Harry Wichers en - sinds vorige week - emeritus professor Tiny van Boekel schreven voor Foodlog een commentaar.
 Bewerkt eten is helemaal niet fout als je het maar goed ontwerpt (foodlog.nl)

Vier hoogleraren van Wageningen University & Research wonden zich, naar eigen zeggen, de afgelopen weken op over de discussie over ultra-processed foods in de media naar aanleiding van het recente onderzoek van Kevin Hall. Vincenzo Fogliano, Kees de Graaf, Harry Wichers en - sinds vorige week - emeritus professor Tiny van Boekel schreven voor Foodlog een commentaar.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden foodlog en eten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!