‘We stoken hier zelf en alles gebeurt nog met de hand’

Aankomend weekend vindt het Jeneverfestival plaats. Wat jenever is en hoe het wordt gestookt, daar weten ze in het Jenevermuseum in Schiedam alles van. Foodlog nam een kijkje in de spreekwoordelijke keuken van de jeneverstook.
 ‘We stoken hier zelf en alles gebeurt nog met de hand’ (foodlog.nl)

Aankomend weekend vindt het Jeneverfestival plaats. Wat jenever is en hoe het wordt gestookt, daar weten ze in het Jenevermuseum in Schiedam alles van. Foodlog nam een kijkje in de spreekwoordelijke keuken van de jeneverstook.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden foodlog geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!