Meat Mate Robert (6): actie met reactie: Maillard

door ‘Meat Mate’ Robert Verweij (Teest) Vlees bereiden door het te verhitten, verdelen we onder in twee stappen: het proces van het garen en het proces van het (ver)kleuren. Die eerste laten we vandaag voor wat ‘ie is, de laatste – de kleuring – is te danken aan een fantastische reactie: de Maillard. De ‘Maillard’
Het bericht Meat Mate Robert (6): actie met reactie: Maillard verscheen eerst op Vlees.nl.
 Meat Mate Robert (6): actie met reactie: Maillard (vlees.nl)

door ‘Meat Mate’ Robert Verweij (Teest) Vlees bereiden door het te verhitten, verdelen we onder in twee stappen: het proces van het garen en het proces van het (ver)kleuren. Die eerste laten we vandaag voor wat ‘ie is, de laatste – de kleuring – is te danken aan een fantastische reactie: de Maillard. De ‘Maillard’ Het bericht Meat Mate Robert (6): actie met reactie: Maillard verscheen eerst op Vlees.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden vlees geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!