14% voedselproductie geraakt niet in de winkelrekken

Goed 14 procent van de wereldwijde voedselproductie raakt al verloren nog voor het in de winkels terecht komt. Dat blijkt uit een nieuw rapport van FAO, de Voedsel- en Landbouworganisatie van de VN. Een daling van dat cijfer kan leiden tot meer economische groei en productiviteit wereldwijd, helpt in de strijd tegen honger en perkt de broeikasgasuitstoot verder in.
 14% voedselproductie geraakt niet in de winkelrekken (vilt.be)

Goed 14 procent van de wereldwijde voedselproductie raakt al verloren nog voor het in de winkels terecht komt. Dat blijkt uit een nieuw rapport van FAO, de Voedsel- en Landbouworganisatie van de VN. Een daling van dat cijfer kan leiden tot meer economische groei en productiviteit wereldwijd, helpt in de strijd tegen honger en perkt de broeikasgasuitstoot verder in.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden voedselproductie en fao geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!