Duurzaam eten verovert keuken

Duurzaam voedsel heeft definitief de Nederlandse huishoudens veroverd. Nederlandse consumenten hebben afgelopen jaar maar liefst 27 procent meer uitgegeven aan voeding met een duurzaamheidskeurmerk dan in 2015. Vooral vis en eieren doen het goed. Dat blijkt uit cijfers die marktonderzoeksbureau IRI vandaag publiceert.
 Duurzaam eten verovert keuken (bd.nl)

Duurzaam voedsel heeft definitief de Nederlandse huishoudens veroverd. Nederlandse consumenten hebben afgelopen jaar maar liefst 27 procent meer uitgegeven aan voeding met een duurzaamheidskeurmerk dan in 2015. Vooral vis en eieren doen het goed. Dat blijkt uit cijfers die marktonderzoeksbureau IRI vandaag publiceert.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden eieren , duurzaam , eten en voedsel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!