Grassa en Schouten Europe gaan vleesvervangers ontwikkelen met graseiwit
Het Noord-Brabantse familiebedrijf Schouten Europe en het Limburgse grasverwerkingsbedrijf Grassa gaan samenwerken om vleesvervangers te ontwikkelen met eiwit uit gras. Graseiwit is volgens hen een goed alternatief voor soja.
Grassa en Schouten Europe gaan vleesvervangers ontwikkelen met graseiwit (nieuweoogst.nl)
Het Noord-Brabantse familiebedrijf Schouten Europe en het Limburgse grasverwerkingsbedrijf Grassa gaan samenwerken om vleesvervangers te ontwikkelen met eiwit uit gras. Graseiwit is volgens hen een goed alternatief voor soja. |
De beste boeren staan aan wal
Hebben de trefwoorden gras , vleesvervangers , soja , eiwit , samenwerken en familiebedrijf geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!
Reacties