Unilever, Cono, Nestlé en Vreugdenhil werken aan lagere CO2-voetafdruk
De CO2-voetafdruk met 50 procent verlagen in 2030. Dat is het doel van Unilever, Cono kaasmakers, Nestlé en Vreugdenhil Dairy Foods. Om dit te bereiken, werken de zuivelketens elk met hun eigen programma samen met Wageningen University & Research (WUR).
Unilever, Cono, Nestlé en Vreugdenhil werken aan lagere CO2-voetafdruk (nieuweoogst.nl)
De CO2-voetafdruk met 50 procent verlagen in 2030. Dat is het doel van Unilever, Cono kaasmakers, Nestlé en Vreugdenhil Dairy Foods. Om dit te bereiken, werken de zuivelketens elk met hun eigen programma samen met Wageningen University & Research (WUR). |
De beste boeren staan aan wal
Hebben de trefwoorden wur , cono , dairy , cono kaasmakers , unilever en vreugdenhil geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!
Reacties